Stichting Dakloos Dier.nl

Heb jij ook een kader ontvangen?

Laten we iedereen verbinden die een hart heeft voor dieren

 • 1. Maak een foto

  Maak een toffe foto van jezelf of je familie met het kader en je huisdier(en). Allemaal naar het vogeltje lachten en KLIK.

 • 2. Deel de foto

  Deel de foto met ons door op 'Foto uploaden' te klikken. Je wordt naar de pagina geleid waar je de foto kunt uploaden, je naam en postcode kunt invullen en een leuk bericht kunt achterlaten.
  Foto uploaden

 • 3. Ontsmet & geef door

  Gelieve het kader te ontsmetten en dan door te geven aan iemand die de dieren een warm hart toe draagt. Zo vaak mogelijk om de langste kader-ketting te maken!

Waarom?

Met deze foto-ketting willen we de zwerfkatten van Nederland eens extra in de kijker zetten. Want wist je dat er tussen de 135.000 en 1.200.000 zwerfkatten rondlopen in Nederland? Door een foto met een van de kaders te maken en te uploaden laat je zien dat jij een hart voor dieren hebt en dat je de zwerfkatten van Nederland niet vergeten bent! Maak een foto met je gezin, kat of hond en laat zien dat jij ook een dierenvriend bent!

Onze Sponsor

Sponsors, ondernemers en dierenvrienden! Jolanda van www.schilderijlijsten.com heeft ons deze prachtige kaders geschonken om de foto-ketting actie te lanceren. Ze hebben zelf ook honden en katten geadopteerd en daarbij een tweede kans op een gelukkig leven gegeven. Daarom zijn we dubbel zo blij om samen met schilderslijsten.com deze leuke actie te starten en bekendheid te vragen voor de Nederlandse Zwerfkatten. 
Ieder kader draagt de naam van een van onze geholpen zwerfkatten. Dat wil zeggen dat ieder kader ook zijn eigen unieke traject zal volgen! Alle kaders vinden hun start in Roermond, maar waar zullen ze overal naartoe reizen?

Heb je nog geen kader gekregen maar wil je wel meedoen?
- laat het ons weten, dan zorgen we dat er ook een kader naar jou komt. (kan even duren)
- Neem zelf een kader uit je huis, maak een leuke foto en upload hem hier 🥰
Foto uploaden

No items found.